Szállás Zamárdiban

Zamárdi a Balaton déli partjának egyik legkönnyebben megközelíthető, kiváló adottságú üdülőhelye Siófok és Balatonföldvár között A település 2008-ban nyerte el a városi címet. Zamárdi népszerűségét a több kilométer hosszan elhúzódó egybefüggő gondozott szabad strandja, a tihanyi félszigetre néző páratlanul szép panoráma, választékos programok, gyönyörű tájakon átvezető turistautak adják.

Továbbá Zamárdi város számos ingyenes szolgáltatást nyújt az ide látogatóknak, többek között mindenki ingyenesen használhatja a strandjait, Zamárdi egész területén ingyenes a parkolás, a strandolók biztonságát ingyenes orvosi ügyelet és vízimentő-szolgálat felügyeli.

Zamárdi a Balaton egyre nagyobb turisztikai jelentőséggel bíró települése. A városban rendezik meg 2006 óta a fiatalok körében oly népszerű hazánkban az egyik legnagyobb - Balaton Sound - zenei fesztivált. De még számos kulturális eseménynek, illetve rendezvénynek a helyszíne Zamárdi, többek között Zamárdi napok, utcazenész fesztivál, stb.

Elsősorban a kisgyerekes családok kedvelt üdülő paradicsoma Zamárdi, mert A Balaton déli oldalára jellemzően itt is sekély a vízszint és ez kellemesen hat a víz hőmérsékletére.