Zamárdi

Zamárdi egy kisváros a Balaton déli partján, amelyet a festői szépsége és a nyugodt környezete miatt szeretnek az emberek.

A városban számos lehetőség áll rendelkezésre az aktív kikapcsolódásra és a pihenésre egyaránt. A Zamárdi strand a város egyik legnépszerűbb látványossága, amely a Balaton egyik legszebb partszakaszához tartozik. A homokos parton különböző sportolási lehetőségek és játszótér is várja a vendégeket, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot.

Azoknak, akik szeretnék élvezni a természet szépségét, a Zamárdi szabadstrand ideális választás lehet, ahol a kisebbek is biztonságban pancsolhatnak. Emellett a város egyik legjobb kilátója a szamárkőn található, ahonnan páratlan panoráma nyílik a Balatonra és a Tihanyi-félszigetre. Zamárdi egy olyan hely, amely mindenki számára ideális lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és az élményekre.

Zamárdi egész évben számos rendezvénynek ad otthont. Az egyik legnagyobb és legismertebb rendezvény a Balaton Sound fesztivál, amely évente több százezres látogatót vonz. A fesztivál néhány napja alatt a legnagyobb világsztárok lépnek fel a Zamárdi strandon, így ez az esemény kiemelkedő fontosságú a város életében és a régió turisztikai kínálatában. Emellett a Strand Fesztivál és a B my Lake is nagyon népszerűek a fiatalok körében. A nyári szezonban pedig hetente szerveznek ingyenes koncertsorozatot a városközpontban, amelyet Zenés Esték néven ismernek. A rendezvények sokszínűsége miatt Zamárdi vonzó célpont a szórakozásra és az élményekre vágyók számára.

Zamárdi egy jó hely!

Zamárdi események, koncertek

BALATON SOUND | zenei fesztivál

2023 június 28 – július 2

A Balaton Sound a Balaton partján, Zamárdiban megrendezett egyik legnépszerűbb nyári zenei fesztivál Magyarországon, amely minden évben júliusban várja a látogatókat. Az esemény többnapos programja a modern elektronikus zene és a popkultúra színes világába enged betekintést. A helyszín gyönyörű tóparti terület, amely festői kilátást nyújt a Balatonra.

A fesztivál területén több színpadon élő koncertek és DJ szettek szórakoztatják az érdeklődőket, ahol a legismertebb hazai és nemzetközi előadók lépnek fel, hogy felejthetetlen élményt nyújtsanak a közönségnek. Az esemény látogatottsága évről évre nő, és nem csupán a fiatalok körében népszerű, hanem egyre több külföldi turista is érkezik a fesztiválra.

A Balaton Sound a legnépszerűbb DJ-k konvertjeivel felejthetetlen zenei élményt nyújt minden évben Zamárdiban.

Balaton-átevezés | sport esemény

2023 július 15

A Balaton átevezése az egyik legnépszerűbb nyári esemény Zamárdiban, amely 2021 óta minden évben megrendezésre kerül. A vizi futam kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy bárki kipróbálja magát a Balaton vizein, és élvezze a tó szépségét. A Zamárdi és Tihany közötti 8 kilométeres távot bármilyen kézzel hajtható vízi sporteszközzel lehet teljesíteni, legyen az egyedül vagy csapattársakkal. A résztvevők számára garantáltan felejthetetlen élményt nyújt az átevezésen való részvétel.

Rosé fesztivál | gasztronómia

2023 július 21 – 23

A Zamárdi Rosé Fesztivál minden évben júliusban kerül megrendezésre és az egyik legkedveltebb nyári esemény Zamárdiban.

Az esemény során a látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy kóstolják és élvezzék a különböző borászatok kiváló minőségű rozéit a Balaton déli partján, valamint megismerkedjenek a különböző borvidékek jellegzetességeivel. A fesztivál nem csak a borkóstolásról szól, hanem más izgalmas programokat is kínál, mint például koncertek, gasztronómiai különlegességek és kézműves vásár.

A Zamárdi Rosé Fesztivál remek lehetőség a bor kedvelőinek és mindazoknak, akik egy kellemes nyári estét szeretnének eltölteni a Balaton partján.

ZamJam | zenei fesztivál

2023 július 27 – július 30

A ZamJam Zamárdiban egy kis méretű, exkluzív zenei fesztivál. Az eseményen több színpadon adnak koncertet a magyar könnyűzenei színtér ismert művészei.

A ZamJam fesztivál szervezői nem csak a jó zenei élményt tartják szem előtt, hanem azt is fontosnak tartják, hogy a balatoni turistáknak bemutassák Zamárdi nevezetességeit, beleértve az ismert és kevésbé ismert kincseket is.

STRAND Fesztivál | zenei fesztivál

2023 augusztus 24 – 27

Zamárdi népszerű zenei fesztiválja, a STRAND Fesztivál, melyet minden év augusztus végén rendeznek meg. Az esemény a Balaton partján található, gyönyörű strandterületen zajlik, és több napos programokkal várja a látogatókat.

A STRAND Fesztivál fő témája a modern zene és a popkultúra világa, melynek keretein belül hazai és nemzetközi előadók adják koncertjeiket és DJ-szetteket játszanak a különböző színpadokon.

Megéri itt foglalni!

Személyre szabott ajánlat

Legalacsonyabb ár

400 méterre a strandtól

SZÉP kártya elfogadóhley

Hol vagyunk?

Megéri itt foglalni!

Legalacsonyabb ár

Közvetlenül a tulajdonostól

Személyre szabott ajánlat

Legyen ön is a vendégünk zamárdiban!